Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

One Night Stand (2016)

Historia është për Urvil Raisinin dhe Selinën që u takuan në një eveniment dhe një natë më vonë e paharrueshme. Kur kthehen në shtëpi vazhdojnë jetët e tyre. Kujtimet e Selinës ndjekin Urvilin. Çfarë ndodh më tej përbën thelbin e dramës. Ky film eksploron botën hipokrite ku jetojmë. Çfarë dëshiron Urvili?

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | TheVideo | Watchers | Videomega

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploadx | ClickUpload

Comments