Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Only God Forgives (2013) Me Titra Shqip


Xhuliani është një trafikant droge në botën kriminale të Bangkokut. Jeta e tij bëhet akoma edhe më e komplikuar kur nëna e tij e detyron atë të gjejë dhe të vrasë atë i cili është përgjegjës për vdekjen e vëllait të tij.

Shiko: SockShare | PutLocker | < NosVideo | Novamov | VideoWeed | NowVideo | Vidto

Shkarko: Shkarko Direkt | Shkarko Direkt 2 | NosUpload | FileCloud | Movreel | Uploaded

Comments