Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Phantom Halo (2014)

Phantom Halo (2014) Me Titra Shqip Vëllezërit Samuel dhe Beket Emerson me zor po mbijetojnë. Babai i tyre luan bixhoz dhe pi alkool. Beket zbulon një mundësi për të bërë para që të shlyejë borxhet e babait të tij. Kur plani i tij dështon familja duhet të vendosi të ndryshojë mënyrën e jetesës ose të paguajë me jetë.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | Uploaded | NosUpload

Comments

Phantom Halo (2014)
  • Dardi says:
    June 26, 2015 at 8:13 pm

    admin postone serialin homeland ?