Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Philomena (2013)

Filomina Li ishte një adoleshente kur ngeli shtatëzanë në Irlandën e 1952.
U konsiderua “fyerje” dhe jetoi në manastir ,ku i morën fëmijën kur ai ishte ende i mitur për ta dërguar tek një familje adoptuese në Amerikë.
Filmi ndjek peripecinë dhe çastet e padurueshme që i dhuron kërkimi i djalit të saj për plotë pesëdhjetë vjetë.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | NosUpload

Comments

Philomena (2013)
  • flori says:
    March 16, 2014 at 8:16 pm

    sh bukur, po filmin jack ryan kur do e postoni