Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Riot (2015)

Një ish agjent, Xhek Ston, humb gruan e tij në mënyrë të padrejtë në luftë me mafien ruse. Pas shpinës së tij organizohej një korrupsion i madh, duke përfshirë qytetarë, oficerë edhe njerëz me pushtet. Nga ai moment merr në dorë rrjedhën e ngjarjeve dhe vendos t’i bëjë nje vizitë në burg shkaktarit të vdekjes së gruas së tij. Aksion, luftë, e intrigë. Sidomos kur në të përfshihet edhe një reportere që zbulon gjithçka.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Netu | VideoMega | VidAg

Shkarkoje nga: UptoBox | ClickUpload | Uploadx

Comments