Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Seriali Arrow 3 serite e para sezoni 2

Keto 3 seri jane marre nga faqja qe ka filluar perkthimin e Filmit dhe e ka ndalur ate nuk do e perktheje me ! Tani e mbrapa Seriali Arrow Me titra Shqip do jete vetem ne www.SUBTITlES.al ! Shikim te kendshem !

Pas një aksidenti me anije, miliarderi Oliver Kuin humbi kontaktet duke u menduar i vdekur për 5 vite përpara se të gjendej në një ishull shumë të largët në Oqeanin Paqësor. Kur kthehet në shtëpi të gjithë vënë re se diçka ka ndryshuar tek ai

Arrow S02E01

Shikoje nga: PutLocker | VidTo

Arrow S02E02

Shikoje nga: PutLocker | VidTo

Arrow S02E03

Shikoje nga: PutLocker | VidTo

Comments

Seriali Arrow 3 serite e para sezoni 2