Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Sleepy Hollow S01E12-E13 HD

Kjo eshte dhe Seria e Fundit te Sezonit te pare ( jane 2 seri bashke ) ! Sezoni i 2 nuk ka filluar akoma sapo te filloje do e hedhim direkte 3 dite pasi te dale seria ne Amerike !

Ichabod Crane eshte ringjallur pas 2 shekujve e gjysem per te zbuluar nje mister qe daton qe ne fillimet e USA tek eterit themelues.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

Sleepy Hollow S01E12-E13 HD
 • eri says:
  May 4, 2014 at 9:58 am

  po serit ne vazhdim kur do ti trasmetoni??? apo edhe ky nje serial i len pergjysem!

  • Filma says:
   May 4, 2014 at 11:54 am

   SI fillim si faqe skemi lene asnje serial ne gjysem nga e nxorre kete perfundim ? ME pas te them te mesoh te lexosh e ke te shkruar ne post ja p ota shkruaj dhe ketku ” Kjo eshte dhe Seria e Fundit te Sezonit te pare ( jane 2 seri bashke ) ! Sezoni i 2 nuk ka filluar akoma sapo te filloje do e hedhim direkte 3 dite pasi te dale seria ne Amerike ! ” Kontrollo dhe imbd sezoni i 2 ska filluar akoma !

 • alfons zeneli says:
  July 7, 2014 at 3:21 pm

  Perkthimi eshte vertet shume keq. I mbushur me gabime ortografike dhe gramatikore..

 • Toni says:
  September 18, 2014 at 2:51 pm

  mund te me thoni se kur do e transmetoni Sezonin e 2-te