Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Snowpiercer (2013)

Pas një eksperimenti pa sukses, për të ndaluar fenomenin e mbi nxehjes së planetit, një perjudhë e re akujnaje ka zhdukur pothuajse çdo gjallesë mbi tokë.
Të vetmit mbijetues janë pasagjerët e DëborëShpuesit, një treni me motorr lëvizës të pandalueshëm.
Pasagjerët e “sediljeve ekonomike” duke mos mundur të durojnë më kushtet e këqija të jetesës, ngrenë krye dhe përpiqen për të marrë kontrollin e motorrit që elita e “klasit të parë” e konsideron “të shenjtë”.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments