Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Sword of the Assassin

Nguyen Vu është i mbijetuari i vetëm i familjes së tij të cilit ju ekzekutuan nga Perandoresha e Vietnamit. Sapo merr vesh qe familja e tij eshte denuar per krime qe si ka kryer ai ben te pamunduren te sjell para drejtesise autoret dhe të pastroi emrin e familjes së ti.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

Sword of the Assassin
  • Ervin Tufa says:
    May 1, 2014 at 4:06 pm

    super