Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Swung (2015)

Swung (2015) Me Titra Shqip Kur nje takim plot skena dhe gjalleri ka impakt ne impotencen e Davidid , Alice mendon se ka gjetir zgjidhjen per problemet e tyre por …

When an encounter with the swinging scene has an unexpected impact on David’s impotence, Alice thinks she might have found the solution to all their problems, but the poly-amorous world is a difficult place for a love story to flourish.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments