Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Taken 3 (2014) Me Titra Shqip

Ish-agjenti qeveritar Brajan Mills akuzohet për nje vrasje te cilen ai nuk e ka kryer dhe as nuk ka qene deshmitar. Teksa ai ndiqet i duhet te vere ne zbatim te gjithe aftesite e veta ndersa mundohet te sqaroje vrasjen dhe te pastroje emrin e tije !

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments