Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Taxi Tehran (2015)

Taxi Tehran (2015) Me Titra ShqipJafar Panahi eshte i ndaluar te prodhoje filma nga qeveria e Iranit . A fillon pune si taksist dhe realizon nje film mbi ndryshimin e jetes sociale ne Iran.

Jafar Panahi is banned from making movies by the Iranian government, he poses as a taxi driver and makes a movie about social challenges in Iran.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments