Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Ted 2 (2015)

Ted 2 (2015) Me titra Shqip Çifti i sapo martuar Ted dhe Tami-Lynn duan të kenë një fëmijë, por që të bëhen prindër, Ted do të duhet të provojë se ai është një person në një gjykatë të ligjit.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | RapidGator | Uploaded | NosUpload

Comments

Ted 2 (2015)
  • frroki says:
    April 9, 2016 at 12:43 pm

    I love comedy because it makes me laugh a lot