Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Ted (2012)


Si Rezultat i nje deshire te shprehur ne femijeri, Arushi i John Benet ,Ted, vjen ne jete dhe qe atehere ka qene ne krah te Jonit.Nje Miqesi testohet kur e dashura e John prej 4 vitesh , Lori kerkon me teper nga marredhenia e tyre!

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | NosVideo | FileBox | GingBing | VidBull| Vurel

Shkarkoje nga:| NosUpload | Uploadic

Comments

Ted (2012)
 • Ted says:
  July 20, 2014 at 10:39 pm

  Mooi we film denk in not nooit gezien

 • Jon says:
  August 16, 2014 at 9:00 am

  Eshte film shume i bukur

 • Jon says:
  August 16, 2014 at 9:00 am

  Eshte film shume i bukur