Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Teenage Mutant Ninja Turtles

Pasi Shredëri bashkon fuqitë me shkencëtarin e marrë, Bekstër Stokmen, Bibopin dhe Rokstedin për t’i dhënë fund botës, Breshkat Ninxha duhet të përballen me një armik më të fuqishëm: me Krengun famëkeq.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | TheVideo | Stream | Videomega

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploadx | ClickUpload

Comments

Teenage Mutant Ninja Turtles