Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Big Short (2015)

The Big Short (2015) Me Titra ShqipKatër ekspertë të botës së financës parashikojnë krizën financiare të kredive dhe të banesave në mes të viteve 2000 dhe vendosin ti shpallin luftë bankave të mëdha për lakminë dhe mungesën e largpamësisë.

Four denizens in the world of high-finance predict the credit and housing bubble collapse of the mid-2000s, and decide to take on the big banks for their greed and lack of foresight.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | Netu | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments