Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Big Wedding (2013) Me Titra


Don dhe Eli kanë qenë të martuar dhe kanë dy fëmijë, Laila dhe Xheredi gjithashtu kanë adoptuar edhe një djalë nga Kolumbia, Alehandron. Pas divorcit të tyre, Eli shkon larg dhe Doni «hedh grepat» te Bibi, shoqja më e mirë e Elit. Kur Alehandro është gati të martohet, ai informon Donin dhe Elin se ai kurrë nuk i tha nënës së tij biologjike e cila është shumë tradicionale se ata u divorcuan. Dhe ajo po vjen në dasëm kështu që ai u kërkon atyre të bëjnë gjoja si të martuar. Doni dhe Eli bien dakord, por me këtë veprim, Bibit i duhet të largohet nga jetët e tyre. Çdo ndodhë më pas?

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: Novamov | NowVideoo | VidTo | VidBull | VidSpot | VideoWeed

Shkarkoje nga: UptoBox

Comments

The Big Wedding (2013) Me Titra
 • blerta says:
  September 11, 2013 at 3:59 pm

  si mund ta shkoj kte film sepse me del ne faqe MARS kur klikoj per ta pare ???? flm

  • Filma says:
   September 11, 2013 at 6:45 pm

   Linkun e flimit e ke ne fund fare Blerta ;)!

 • eni says:
  October 9, 2013 at 1:30 pm

  e keni hequr si film sepse nuk hapet ne asnje prej linkeve???

  • Filma says:
   October 10, 2013 at 1:31 pm

   sapo i rregullova & update ne qualitet HD 😉 Shikim te kendshem 😉