Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Caller (2011)


Gruaja e divorcuar Mary Kee po turtorohet nga nje seri telefonatash te kryera nga nje grua misterioze.Kur e telefonuesja e huaj tregon se po telefonon nga e kaluara, Mary perpiqet te prishe kontaktet.Por telefonuesja nuk i pelqen te Injorohet dhe hakmerret ne nje menyre Unike teper tmerruese.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | FileBox | VideoWeed | VidBull | NovaMav

Shkarkoje nga: Uploaded | Uploadic | DepositFiles

Comments