Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Dark Knight (2008)


Kur Batman, Gordon dhe Harvi Dent lëshuan një sulm në badën e të këqinjve, ata lanë kllounin jashtë kutisë, Xhokerin, i prirur për të kthyer Gothamin në anën e tij dhe heronjtë në nivelin e tij.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | GingBing | NosVideo | VidBull| DWNVideo

Shkarkoje nga:| Uploaded | NosUpload | DepositFiles

Comments

The Dark Knight (2008)
  • xhejdi says:
    January 2, 2013 at 10:38 pm

    faleminderit

  • diogjen says:
    August 3, 2014 at 7:18 pm

    hej nuk bejn linqet e shkarkimit