Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Dark Knight Rises (2012) HD


Kanë kaluar 8 vjet që kur Batman u zhduk në natë duke u kthyer në atë çast nga hero në një të arratisur. Duke marrë përsipër fajin për vdekjen e D.A. Harvey Dent kalorësi I Natës ka sakrifikuar çdo gjë për atë që ai dhe komisioneri Gordon konsideronin si të “mirën e madhë.”Por gjërat do të ndryshojnë kur dalin në skenë një Mace hajdute me një axhende misterioze dhe Bane, një terrorist I maskuar, planet mizore të të cilit e çojnë Bruce të kthehet përsëri në rolin e Batman.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | GingBing | NosVideo | VidBull| AllMyVideos

Shkarkoje nga:| Uploadic | NosUpload | BayFiles

Comments

The Dark Knight Rises (2012) HD
  • Adriatik Alija says:
    June 22, 2014 at 1:11 pm

    tung sheqeri.com a mundeni ti rregulloni linkat e kti filmi. Faleminderit