Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Divine Move (2014)

Nje ish polic dhe partneri i tij do vazhdojne ivestigimin e nje serie vrasjesh qe ishin shkaku i pushimit te tyre nga puna .

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

The Divine Move (2014)
 • Unknown says:
  December 31, 2014 at 6:34 pm

  me shum filma merrini nga “slejohet” sepse ka shum filma qe si ka asnje faqe me titra shqip.

  • Unknown says:
   December 31, 2014 at 6:37 pm

   ka shum filma qe ju si keni si p.sh Filmin “Shoot em Up” “24 Live Another Day” etj…