Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The First Time (2012) Me Titra Shqip


Nje komedi romantike e përqendruar në dy gjimazistë: Daiv, një djalë i cili dashuron një vajzë që nuk mund ta ketë, dhe Abri, një vajzë inteligjente e cila po takohet me një djalë i cili nuk e kupton aq shumë.

IMBD per me teper

Shikoje nga: SockShare | PutLocker | Celulari / iPad | VidBull | Novamov | VideoWeed | NowVideo

Shkarkoje nga: Shkarko Direkt | NosUpload | Uploadic | FileCloud | Movreel

Comments