Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Forgiveness of Blood (2011)


Historia e nje familjeje Shqipetare e percare nga nje vrasje, e cila con ne gjakmarrje qe vendos Nikun (adoleshent) ne shenjestren kryesore dhe motra e tij Rudina detyrohet te lere shkollen dhe te marre persiper barren e familjes..
Nje Drame e vertete e realitet Shqipetar.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | FileBox HD | NosVideo | VidBull

Shkarkoje nga: Uploaded | BayFiles | DepositFiles

Comments