Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Gambler (2014)

Borxhet e profesorit të letërsisë dhe kumarxhiu Xhim Benet e detyrojnë të marri para hua nga nëna e tij dhe nga një huadhënës i rrezikshëm. Gjendja e tij përkeqësohet edhe më keq pasi ai lidhet me një ngaa studentet e tij. Do ta rrezikojë Beneti jetën e tij për të patur një mundësi të dytë?

Lit professor and gambler Jim Bennett’s debt causes him to borrow money from his mother and a loan shark. Further complicating his situation is his relationship with one of his students. Will Bennett risk his life for a second chance?

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments