Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Giver (2014)

Në një komunitet në dukje të përsosur, pa luftë, dhimbje, vuajtje, dallimet ose zgjedhje, një djalë i ri është zgjedhur për të mësuar nga një njeri i moshuar në lidhje me dhimbje e vërtetë dhe kënaqësi të botës “reale”.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments