Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Godfather: Part II (1974)

Jeta e hershme dhe karriera e Vito Corleone në 1920 ne Nju Jork ndërsa biri i tij, Michael, zgjeron dhe forcon kontrollin e tij mbi sindikatën e krimit të tij shtrihet nga Lake Tahoe, Nevada deri ne revolucionin e 1958 ne Kubën.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

The Godfather: Part II (1974)
  • Ervin Tufa says:
    August 20, 2014 at 4:25 pm

    super film