Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Last Diamond (2014)

The Last Diamond (2014) Me Titra Shqip Simon sapo eshte liruar nga burgu dhe eshte ne lirim me kusht . Shoku i tij Albert , i thote ti rikthehet “punes” se vjeter vetem per ne goditje te fundit . Te vjedhin diamantin e cmueshem Florentin.

Simon has just been released from prison and are on parole. His friend, Albert, lures him back to his old ways for one more hit. To steal the priceless diamond Florentin.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | Videomega | Openload | Netu | TheVideo

Shkarkoje nga: UptoBox | Filepup | GeoUpload

Comments