Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Last Stand (2013)


Nje Lider i kartelit te droges Meksikan arratiset perpara gjykimit dhe shpejton te ike per ne Meksike.E Vetmja gje qe mund ta ndaloje eshte Sherifi dhe personeli i tij prane nje qyteti ne kufi .

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | Nosvideo | GingBing | VidBull | FileBox | VidTo

Shkarkoje nga: NosUpload |Uploadet | Uploadic

Comments

The Last Stand (2013)
  • elidian says:
    April 16, 2013 at 2:18 pm

    si jeni po si mnde te hapen keta filmat as nje fim nuk hapen e as nuk shkarkohen as me torrents

  • Filma says:
    April 16, 2013 at 2:33 pm

    Kliko tek linku dhe ne fund fare ke linkun perkates psh Putlocker ke putlocker !