Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Lifeguard (2013) Me Titra Shqip


Një ish studente e shkëlqyer heq dorë nga puna e saj në New York dhe kthehet te vendi që është ndier më mirë herën e fundit: në shtëpinë e saj të fëmijërisë në Konektikat. Më pas ajo fillon punë si një roje në një pishinë dhe lidhet me një adoleshent.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | NoVaMov | NowVideo | NosVideo| VidTo

Shkarkoje nga: Shkako Direkte | NosUpload | Uploaded

Comments