Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Lovely Bones (2009)


Një vajzë 14 vjeçare në Pensilvaninë e viteve 1970 vritet nga komshiu i saj. Ajo tregon historinë e saj në një vend midis Parajsës dhe Ferrit, duke treguar për jetën e njerëzve rreth saj dhe se si të gjithë ndryshuan teksa perpiqeshin për të gjetur dikë për gjetjen e trupit të saj.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | NoSVideo | MovShare | NovaMov| VidTo

Shkarkoje nga: DepositFiles | MovReel | Uploaded

Comments