Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Man with the Iron Fists (2012)


Nje nje gjueti per nje thesar te sajuar,nje grup luftetaresh,nje grup vrasesish,dhe nje ushtar britanik teper i ashper zbresin ne nje fshat te Kines,ku nje farketar mundohet te mbroje veten dhe bashkefshataret e tij ….Nje film aksion qe ja vlen per tu pare.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | YouWatch | NosVideo | VidBull

Shkarkoje nga: Uploaded | Uploadic | DepositFiles

Comments