Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Possession (2012)


Nje vajze e re blen nje kuti antike tek nje dyqan antikash,pa ditur se brenda saj fshihet nje shpirt i lashte.Babai i saj me nje ekip dhe ish-gruan e tij perpiqet qe te gjeje nje menyre qe te heqe mallkimin.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | FileBox | VidBull | NovaMov

Shkarkoje nga: Uploaded | DepositFiles | Uploadic

Comments

The Possession (2012)
  • bjorki says:
    January 24, 2014 at 5:07 pm

    motres ti me i pel qen