Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

The Seasoning House (2012)


Një bordello ku vajzat e reja prostituohen për ushtrinë. Një memece e shurdhër skllavërohet për tu kujdesur për to. Ajo lëviz mes mureve duke u zvarritur, ndërkohë planifikon arratisjen e saj.Planifikon hakmarrjen e saj të mprehtë dhe të frikshme.

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | NoVaMov | NowVideo | NosVideo| VidTo

Shkarkoje nga: UptoBox | NosUpload | Uploaded

Comments

The Seasoning House (2012)
  • lorenc says:
    November 14, 2013 at 9:54 am

    LIke