Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

To Steal from a Thief (2016)

Një grup hajdutësh të drejtuar nga një njeri të quajtur Uruguajani studiojnë një bankë në Valencia për të vjedhur sa më shumë kuti sigurie dhe më vonë të largohen përmes një tuneli të hapur që lidhet me një stacion metroje të braktisur. Sidoqoftë, agjenti i kryeministres zbulon atë që po kërkojnë me të vërtetë hajdutët, duan të shtijnë në dorë kutinë 314, pronë e Gonzalo sorianos, ish-anëtar i qeverisë që ka rënë në koma pas një aksidenti, duke lënë dokumente kompromentuese. Planet e grupit fillojnë të shkojnë keq kur…

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | TheVideo | Watchers | Videomega

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploadx | ClickUpload

Comments