Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Unlucky Stars (2015)

Unlucky Stars (2015) Me Titra Shqip Kur Aktori me i madh i Perus dhe Jordan nje talent ne ngritje e gjejne veten duke u ndjekur nga huadhenes , dy investigatore privat detyrohen te zgjedhin midis punes se tyre dhe koshiences.

When Peru’s Biggest Action Film Star and Jordan’s newest rising talent find themselves pursued by a notorious Bookie, a couple of private investigators are forced to choose between their job and their conscience.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments