Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Upside Down (2012)


Adami dhe Eva dshurohen me njeri tjetrin qe ne adoleshence por fati nuk eshte me to.Jetojne ne bote te perbashket por me terheqje gravidacionale te kundert.10 vjet pasi ato jane ndare me force vihen dhe nje here ne kerkim te njeri tjetrit.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | VideoWeed | FileBox | VidBull | NovaMov

Shkarkoje nga: Uploaded | DepositFiles | Uploadic

Comments