Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

V for Vendetta (2005)


Mgjarjet jane vendosur në një peisazh të së ardhmes së Britanisë së madhe e cila dominohet nga një regjim totalitar, historia e një vajze të re, Evei, të cilës ja shpëton jetën një burrë i maskuar, i njohur ndryshe si “V”. Çuditërisht karizmatik dhe i ngurtë, po ashtu i aftë edhe në artin e dyluftimit dhe të mashtrimit, V shpërthen një revolucion për të çliruar bashkqytetarët e tij ndaj tiranisë dhe shtypjes. Kur Evei merr vesh të vërtetën mbi të shkuarën e V, zbulon edhe një forcë të re në vetvete dhe bëhet sipas mënyrës së saj një aleate në planin e “V” për të rivendosur lirinë dhe drejtësinë në një shoqëri mizore dhe të korruptuar.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | GingBing | NosVideo | VidBull

Shkarkoje nga: Uploaded | Uploadic | DepositFiles

Comments

V for Vendetta (2005)
  • Orhan says:
    September 13, 2013 at 7:13 am

    JU LUTEM MUNDESISHT TI BENI FILMAT QE TE SHKARKOHEN EDHE NE MENYN TORRENT JU LUTEM ,JENI ME TE MIRET VETEM SE KJO JU MUNGON :/