Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Warcraft: The Beginning (2016)

Mbretëria e Azeroth gjendet në prag lufte teksa popullsia e saj përballet me një rracë të frikshme pushtuesish: luftëtarët Ork, të cilët largohen nga shtëpitë e tyre që janë drejt shkatërrimit për të kolonizuar një tjetër. Teksa një portë hapet për të lidhur të dy botët, një ushtri gjen shkatërrimin dhe tjetra zhdukjen. Nga palët e kundërta, dy heronjtë vendosen në një përballje që do të vendosë fatet e familjes, njerëzve dhe shtëpive të tyre.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | TheVideo | Stream | Videomega

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploadx | ClickUpload

Comments