Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Wedding Pullav (2015)

Wedding Pullav (2015) Me Titra Shqip Wedding Pullav tregon historine e 2 miqve Diganth dhe Anushka Ranjan te cilet e dashurojne njeri tjetrin por pa qene te vetedijshem.Kur Anushka ftohet te marre pjese ne dasmen e Diganth

Wedding Pullav shows the story of two best friends Diganth and Anushka Ranjan who are in love but they themselves are unaware of it. When Anushka is invited to attend the wedding of Diganth…

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | VidBull | OpenLoad | AuroraVid | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Uploaded | RapidGator

Comments