Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

We’re the Millers (2013)


Dejvid Klarkut i grabiten paratë dhe droga. Më pas kërcënohet nga shefi i tij për pratë e mallit. Për ti dhënë zgjidhje gjithë kësaj rrëmuje, ai krijon një familje false, si pjesë për planin e tij për të lëvizur një sasi të vogël marihuane nga Meksika në SHBA….

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | YouWatch | NoVaMov | NowVideo | NosVideo| VidTo

Shkarkoje nga: UptoBox | NosUpload | Uploaded

Comments