Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Wild 7 (2011)

Organizatat Kriminale dhe korrupsioni po e mbysin Japonine. Nen rrethana te tilla ato autorizojne Krijimin e nje grupi special “wild 7” > Nje grup i perbera nga ish-te denuar te reformuar te cilet kane liri veprimi te gjere dhe godasin kriminelet pa meshire.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | Nosvideo | MovReel | VidBull | NoWVideo

Shkarkoje nga: NosUpload | FileCloud | Shkako nga Torrent

Comments