Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Wolf Creek 2 (2013)

Mërzitur nga turizmi në qytet, udhëtarët e rinj Katarina dhe Rutger duan të eksplorojnë Australin dhe në mënyrë ata vendosin për të udhëtuar në shkretëtirën e Parkut Nacional Wolf Creek. Larg nga qyteti, pikëpamjet e mrekullueshëm dhe hapësirat e hapura fshehin nën hijet e tyre një rrezik që i pret protagonistët …

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

Wolf Creek 2 (2013)
  • Ervin Tufa says:
    June 11, 2014 at 11:58 am

    i papar

  • Made in Shqiptari says:
    June 24, 2014 at 4:58 pm

    Falemderit shum per Filmin, Sheqeri.com #1