Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Wrath of the Titans (2012)


Perseus hyn në botën e nëndheshme për të shpëtuar të atin e tij, Zeus, i kapur nga djali i tij Ares (djali perendi)dhe vëllai Hades që liron Titanët e lashtë drejt botës.

IMDB Per Me teper Info

Passwordi eshte “Mars”

Shikoje nga: PutLocker | SockShare | NovaMov | NosVideo

Shkarkoje nga: Uploaded | Uploadic | DepositFiles

Comments

Wrath of the Titans (2012)
 • Edon says:
  October 2, 2014 at 10:10 am

  hi bon likun e kti filmi per te shikuar plzz

  • engjull says:
   November 24, 2014 at 12:19 pm

   spo muna me shiku filmin qysh me shiku ma qitka
   link passvord