Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

X-Men: Days of Future Past (2014)

Logan kthehet tek X-Men, të mbledhur nga Çarles Ksavier për të luftuar një luftë kundër roje të ashpër që kërcënojnë të eliminojnë gjithë mutantët, po ashtu dhe Magneton. Për të parandaluar atë që ka filluar, Logan kthehet prapa në kohë dhe detyra e tij është të ndryshojë historinë dhe të shpëtojë të ardhmen….

IMDB Per Me teper Info

Shikoje nga: VidTo | FireDrive | SockShare | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

X-Men: Days of Future Past (2014)
  • Ervin Tufa says:
    September 9, 2014 at 8:06 am

    i bukur