Filma Me Titra Shqip

Filma Me Titra Shqip HD

Zombeavers (2014)

Një grup adoleshentësh, duke qëndruar gjatë fundjavës në një shtëpizë pranë liqenit, kërcënohen nga një lloj kastorësh-zombi vdekjeprurës. Fundjava e tyre e shthurur shumë shpejt kthehet në një tmerr, ndërkohë që kastorët i rrethojnë gjithandej. Në një ndërthurje midis seksit, qejfit dhe frikës, këta adoleshentë luftojnë për jetën e tyre kundër kastorëve që i sulmojnë brenda dhe jashtë shtëpisë.

IMDB Per Me teper Info

Trailer

Shikoje nga: VidTo | NosVideo | NovaMov | VidBull | MovReel | VidSpot

Shkarkoje nga: UptoBox | FileCloud | Rapidgator | Uploaded | NosUpload

Comments

Zombeavers (2014)
  • admir says:
    April 16, 2016 at 2:17 pm

    ni koment

  • admir says:
    April 16, 2016 at 2:18 pm

    po doket i mir